Castellfollit de la Roca clou el cicle de ‘Concerts d’Agost’ donant veu a formacions musicals garrotxines

Castellfollit de la Roca ha posat punt i final a la segona edició del seu cicle de ‘Concerts d’Agost’. Amb la voluntat de donar veu als grups garrotxins, aquest esdeveniment que ha posat música a l’Església Vella del municipi cada dijous d’aquest mes, culmina amb una valoració positiva i la mirada posada en la tercera edició.

Paula Arbós i Edgar Basiana van ser els encarregats de tancar ahir a la nit el cicle de ‘Concerts d’agost’ de Castellfollit de la Roca. Durant tots els dijous d’aquest mes, l’Església Vella del poble ha acollit els concerts de quatre formacions garrotxines amb la voluntat de donar-los veu, oferint-los un espai per difondre el seu treball. Un cop acabat el cicle d’enguany el consistori castellfollitenc ja té en ment una tercera edició dels ‘Concerts d’Agost’ per l’estiu que ve,  on continuaran oferint la possibilitat a públic i veïns de conèixer de prop les propostes musicals sorgides de la Garrotxa.

Notícies relacionades:

Castellfollit de la Roca reedita el cicle de ‘Concerts d’agost’ per segon any consecutiu