La UE Olot vol confirmar a l’Estadi Municipal el bon inici de la lliga a Tercera

La Unió Esportiva Olot jugarà diumenge a l’Estadi Municipal el segon partit de lliga contra el Júpiter. Calderé no podrà comptar amb Micaló, baixa per lesió, però sí amb Uri i Escudero, que ja són a disposició de l’equip. El tècnic, però, es planteja premiar els mèrits dels jugadors que han fet possible els bons resultats de la pretemporada i l’inici de la lliga amb nous minuts sobre el camp.

La Unió Esportiva Olot té ganes de regalar als aficionats una nova victòria a casa, després del bon inici que van protagonitzar el cap de setmana passat amb l’1 a 3 al camp de l’Ascó. Ramon Maria Calderé ha estudiat amb deteniment el Júpiter. El tècnic va assistir al partit que el proper rival de l’Olot va disputar contra el Vilafranca i que va acabar guanyant per 1 a 0. Calderé va veure un equip perillós, amb jugadors joves que li donen molta intensitat i velocitat al joc. El tècnic olotí no podrà comptar amb el defensa Lluís Micaló. La setmana passada ja no va poder entrar a la convocatòria per una elongació al bíceps. En canvi, sí té a disposició el davanter Uri Santos, que la setmana passada va ser baixa per angines, i el central David Escudero, que a l’anterior partit va ser baixa per la sanció d’un partit que arrossegava de la passada temporada, quan jugava amb el Saguntino. Escudero està a disposició d’incorporar-se al centre de la defensa, on Banús i Jose han estat fent un bon paper. Calderé no vol donar massa pistes sobre quina serà l’alineació contra el Júpiter, tot i que es planteja donar continuïtat a aquells jugadors que han estat fent una bona feina al camp fins ara.

El partit contra el Júpiter serà el debut de Ramon maria Calderé a l’estadi Municipal en competició oficial. El tècnic espera trobar l’habitual compromís de l’afició olotina, i no vol defraudar-la. El partit contra el Júpiter es disputarà diumenge a les 5 de la tarda.