Volcànic és la nova ginebra de Ratafia Russet i Comercial Masoliver

El fort de l’ermita de Sant Francesc al volcà Montsacopa va acollir ahir al vespre la presentació en societat de Volcànic, una nova ginebra nascuda a la Garrotxa. Aquest aiguardent és fruit de la col·laboració entre Ratafia Russet i Comercial Masoliver, que van organitzar aquest acte multitudinari.

Gran expectació i moltíssima gent. Al voltant de 300 persones van omplir de gom a gom el fort de Sant Francesc, al capdamunt del volcà Montsacopa, ahir al vespre en motiu de la presentació de Volcànic, una ginebra a la garrotxina, nascuda de la col·laboració entre dues empreses molt arrelades a la comarca: Ratafia Russet i Comercial Masoliver.

De fet, aquest nou aiguardent té un sabor molt proper a la ratafia: i és que les dues empreses garrotxines han aconseguit unir les virtuts dels dos licors a la perfecció. Després dels parlaments d’Empar Moliner, l’alcalde d’Olot i els responsables de la creació Volcànic, la gent no va dubtar en fer alguns gintònics, amb les vistes privilegiades d’Olot i comarca que ofereix el volcà Montsacopa.

Notícies relacionades:

Ratafia Russet i Comercial Masoliver presenten aquest dijous el licor Volcànic al cim del volcà Montsacopa d’Olot