Olot reconeix als vuit joves amb millors notes d’accés a la universitat dels centres garrotxins

Aquest dissabte al vespre l’Ajuntament d’Olot va fer un reconeixement als estudiants d’instituts de la ciutat que van obtenir les millors notes d’accés a la universitat. D’aquesta manera, el consistori premia la bona tasca que han fet per la ciutat i la comarca i els desitja la millor sort en la seva etapa universitària.

Ja és habitual la cerimònia de reconeixement que l’ajuntament d’Olot fa cada any als alumnes dels instituts de la ciutat, i per tant, de la Garrotxa, que han superat amb millors notes la selectivitat i el batxillerat. El saló de sessions del consistori va acollir la cerimònia, presidida per l’alcalde i diversos regidors de la ciutat. Però els protagonistes eren els estudiants, i en un segon terme, els orgullosos familiars dels joves que no perdien cap ocasió per immortalitzar el moment. Els guardonats van mostrar la seva il·lusió per començar l’etapa universitària ben aviat.

Vuit estudiants dels quatre centres educatius garrotxins que imparteixen batxillerat van ser reconeguts. Aquest reconeixement als joves ha estat el pas previ a començar els anys universitaris, una etapa clau per a la seva formació tant intel·lectual com personal.