L’artista Karris inaugura l’exposició ‘Colors of the world’ en el seu retorn a la capital garrotxina

L’artista olotí Antoni Carrera, més conegut com a Karris, va inaugurar dissabte una nova exposició, ‘Colors of the world’ a la galeria Regal i Art de la capital garrotxina. En un moment vital complicat, el pintor ha apostat pels colors, que l’han ajudat a tirar endavant.

La nova exposició de Karris, nom artístic d’Antoni Carrera, ha començat el seu periple a Olot, la seva terra natal, en un retorn després de temps sense fer-hi presència. ‘Colors of the world’ plasma amb senzillesa i un toc molt personal els perfils i horitzons d’algunes de les ciutats més emblemàtiques de Catalunya però també del món: s’hi poden veure des de Cadaqués a Berlín, passant per Olot, París o Bilbao entre altres. El garrotxí, a més, ha treballat per primer cop amb aquarel·la, a mode experimental.

El color també li ha servit per tirar endavant després d’aquests moments difícils en àmbit personal, i els resultats han estat, sens dubte, reconeguts pel públic. Desenes de persones van assistir a la inauguració de l’exposició, en la qual Karris va poder comptar amb el suport dels més propers, més enllà de l’àmbit professional.