L’obra ‘Cabarexus’ emmarcada en el XVI FITAG ironitza sobre la mort a l’espai Cal Tronc de Besalú

El XVI Festival Internacional de Teatre Amateur de Girona va portar a Besalú la companyia de teatre amateur Complexus de Navarra. La qual va representar l’obra ‘Cabarexus’, una funció amb la finalitat de restar-li dramatisme a la mort.

La  companyia de teatre navarresa Complexus va donar-li un enfocament sarcàstic a la mort amb la seva obra de teatre amateur ‘Cabarexus’. L’obra que va tenir lloc a l’espai Cal Tronc de Besalú, davant de desenes d’espectadors, està emmarcada en el XVI Festival Internacional de Teatre Amateur de Girona.

Sovint la mort es converteix en un tema tabú o en una preocupació per moltes persones. L’obra ‘Cabarexus’ té l’objectiu de treure-li importància a aquesta etapa del final de la vida a través de balls en format cabaret i de pinzellades d’humor. El Fitag als municipis és una aposta per el teatre amateur vingut de diferents punts del planeta. En aquest cas, els espectadors presents a Cal Tronc van gaudir d’una obra amb segell navarrès.