La UE Olot remunta un 0-1 advers i liquida el Júpiter amb una segona part per emmarcar (4-1)

La Unió Esportiva Olot segueix en plena forma i suma 6 punts en dues jornades de lliga, situant-se líder de la classificació. L’equip es va imposar per 4 gols a 1 en el seu primer partit a casa de la temporada, contra el Júpiter. Malgrat un inici complicat, en el qual els barcelonins van posar-se per davant, l’equip garrotxí va capgirar la situació en una segona meitat de llibre.

Segon partit i segona victòria per a la Unió Esportiva Olot en el seu retorn a la Tercera Divisió. En aquest cas, però, als homes de Ramon Maria Calderé se’ls va posar el matx molt costa amunt. L’Olot va dominar el joc a la primera meitat i va comptar amb diverses ocasions, per exemple una espectacular xilena de Marc Mas que va blocar un inspirat Víctor. Però tot i el bon inici local, el Júpiter va ser el primer a marcar, amb un gol de Pau que va deixar glaçat al públic del municipal. El resultat es va mantenir fins al descans. Però els obstacles no van ser motiu de desànim per a un equip que va mostrar el seu caràcter. Sembla que l’entrenador de l’Olot va motivar a la perfecció als seus homes, que van encarar els darrers 45 minuts de partit com si fossin els últims de tota la temporada. A la represa, hi va haver pluja de gols.

 

Quan només havien passat 4 minuts de la segona meitat, Sergio Álvarez va marcar l’empat a 1, i 5 minuts més tard el jove Dembo capgirava el marcador, en un inici fulgurant de l’equip de Calderé. El Júpiter no es va arronsar i seguia insistint amb força però sense encert, mentre l’Olot no sentenciava. Ara bé, al final va aparèixer el nou killer de l’equip, Marc Mas, que va marcar el tercer al 85 per sentenciar, i amb un Júpiter ja desconnectat, el mateix Mas va aprofitar per anotar el quart i col·locar-se com a màxim golejador de la competició.

L’entrenador de l’equip garrotxí, Ramon Maria Calderé, destacava els canvis tàctics fets al descans per canviar el rumb del partit.

El cap de setmana que ve, l’equip garrotxí tindrà un nou desplaçament, amb el partit de dissabte que ve a la tarda contra el Santfeliuenc.