La primera edició de l’Underbridge Market atreu a centenars de visitants a l’esplanada de sota el pont de Besalú

El festival Underbridge Market de Besalú ha rebut a centenars de visitants des que va començar dijous. Enguany s’ha celebrat la primera edició i per estrenar-se, la resposta de la gent està sent molt positiva, tant turistes com gent de la comarca han pogut gaudir d’aquest mercat de foodtrucks, música i espectacles a la fresca.

Les foodtrucks i els espectacles a la fresca estant fent de la primera edició de L’Underbridge Market de Besalú un èxit. L’escenari, sota el pont de Besalú, no podria ser més atractiu i centenars de persones n’estan gaudint des de la presentació del passat dijous. El festival ha estat possible gràcies a tres joves vinculats al municipi amb ganes d’emprendre nous projectes.

La idea inicial només contemplava portar les furgonetes per oferir menjar als visitants. Però, l’Underbridge Market ha acabat esdevenint un festival amb música i espectacles a la fresca gràcies a la implicació d’empreses i artistes de la comarca i també al suport de l’Ajuntament de Besalú.

Tant turistes com fins i tot els artistes convidats han quedat impressionats amb la ubicació d’aquest festival. La positiva estrena d’aquest festival fa pensar que l’any que ve l’esplanada de sota el pont de Besalú acollirà la segona edició de l’Underbridge Market, per repetir imatges de postal com la que oferia després de la posta de sol.