La 63a Travessia popular Tossols Basil compta amb la participació d’un centenar de nedadors i nedadores

Un centenar de nedadors i nedadores van participar a la 63a travessia popular Tossols-Basil. Oscar Saura es va imposar en la prova absoluta dels 1.600 metres, tot i que l’arribada a meta va ser molt ajustada i l’innovador sistema del xip va haver de decidir el guanyador.

63 anys es diuen ràpid, doncs des del 1953 que s’organitza la travessia popular Tossols Basil. Enguany, un centenar de nedadors i nedadores hi van participar.

En la 21a travessia de llarga distància Oscar Saura i Roger Coma van oferir als espectadors una arribada a meta de pel·lícula, finalment el sistema del xip va declarar guanyador a Oscar Saura amb un temps de 17 minuts 27 segons i 44 centèsimes, 32 centèsimes menys que Roger Coma. Tant un com l’altre es van mostrar satisfets amb el resultat com a bons companys del Club Natació Olot.

Tot i la manca de pluges el riu Fluvià presentava un bon estat per la competició. Després de les diferents proves per a tots els públics els més joves van participar als tradicionals jocs aquàtics, com el de caçar els ànecs.