Un veí de Maià de Montacal de 71 anys ha mort en un xoc frontal a la C-26 a Borrassà

Un veí de Maià de Montcal de 71 anys va morir ahir en un xoc frontal a la carretera C-26 a l’altura de Borrassà, a l’Alt Empordà, en direcció a Ordis. Els Mossos d’Esquadra van rebre l’avís quan passaven cinc minuts de 3/4 d’1 del migdia. Per causes que es desconeixen i s’estan investigant, el cotxe amb què circulava la víctima va col·lidir frontalment amb un altre turisme. L’acompanyant del vehicle va ser traslladada a l’Hospital Josep Trueta de Girona, on aquest migdia se li ha donat l’alta. En el sinistre hi van treballar quatre patrulles dels Mossos d’Esquadra i sis dotacions dels Bombers de la Generalitat, que van fer tasques d’excarceració en el vehicle, a més de l’helicòpter medicalitzat i dues ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques. La C-26 va restar tallada en tots dos sentits de la marxa fins 2/4 de 4 de la tarda, tot i que es van fer desviaments per la Nacional 260. Aquest ha estat el tercer accident mortal que s’ha registrat aquest cap de setmana a les carreteres catalanes. Els altres dos van tenir lloc divendres a la tarda, a Cambrils, on va morir la passatgera posterior d’un turisme menor d’edat, i a Sant Quirze del Vallès, on va morir el conductor d’una motocicleta.