L’Ajuntament de Sant Jaume de Llierca intentarà aturar les bretolades a través del Servei de Joventut del poble

L’Ajuntament de Sant Jaume de Llierca vol aturar bretolades que s’estan produït aquest estiu al municipi. Durant el cap de setmana han aparegut trencats un vidre de l’escola i del plafó informatiu del centre i també s’han fet pintades en un mur i l’asfalt del camí de la Miana. El consistori creu que són joves del municipi qui realitza aquests desperfectes i actuarà a través del Servei de Joventut.

Des d’aquest cap de setmana, el camí que va cap a la rectoria de La Miana de Sant Jaume de Llierca té decoracions no desitjades, fruit de bretolades. Un mur privat i també la via pública han estat els indrets escollits en aquest sector del poble, però no és l’únic. A l’escola, també aquest cap de setmana, s’han trencat a cops de pedra una finestra del centre educatiu i el plafó d’informació municipal.

plafço informació municipal

Aquests desperfectes intencionats en la via pública i equipaments municipals ja fa més d’un mes i mig que es succeeixen i l’Ajuntament vol aturar-los. Com que es tenen indicis que els culpables són joves del mateix municipi, el consistori actuarà, inicialment, a través del servei de joventut per intentar reconduir aquestes actituds.

Si l’actuació del servei de joventut no és suficient, l’Ajuntament de Sant Jaume de Llierca no descarta instal·lar càmeres de vigilància per dissuadir els autors d’aquests actes d’incivisme.

 

x