La Companyia Pic Pic organitzarà el 4t taller teatral el 17 de setembre al Centre Cívic de Santa Pau

La Companyia Pic Pic va donar el seu toc d’humor particular a ‘La Nit en Blanc’ de Sant Feliu de Guíxols. A més a més, el grup de teatre garrotxí ja prepara el 4t taller de teatre que tindrà lloc el 17 de setembre a Santa Pau.

La Companyia Pic Pic va amenitzar la ‘Nit en Blanc’ de Sant Feliu de Guíxols. Juntament amb la companyia gironina La Minúscula van participar en aquest esdeveniment, en el que els comerços i restaurants de la ciutat obren fins passada la mitjanit sota l’eslògan ‘I tu, què somies?’. Els Pic Pic van somiar al mig dels carrers de Sant Feliu de Guíxols, davant de molta mainada que va quedar bocabadada.

Els Pic Pic ja han començat a preparar el 4t taller teatral que es farà la tarda del dissabte 17 de setembre al Centre Cívic de Santa Pau. Les inscripcions ja estan disponibles a la web de La Companyia Pic Pic, per tot aquell que tingui de 12 a 100 anys.

El taller inclou dues hores i mitja de jocs teatrals i berenar per als participants. La inscripció té un preu de 10€ que la companyia invertirà en la creació d’una nova comèdia. Si vols passar una tarda esbojarrada i aprendre les tècniques d’improvisació dels Pic Pic, afanya’t a apuntar-te al 4t taller teatral, les inscripcions estan limitades per garantir el caliu necessari i una tarda plena de diversió.

x