L’Ajuntament de Sant Joan les Fonts disposa a partir d’ara d’una aplicació mòbil al servei dels ciutadans

L’Ajuntament de Sant Joan les Fonts ha presentat l’SmartVila, una aplicació mòbil que reuneix tota la informació del municipi, com l’agenda o els comerços del poble. Sant Joan és el primer ajuntament de la demarcació amb implantar aquesta aplicació, i Riudaura la posarà en servei els propers dies.

Els principals actes culturals de Sant Joan les Fonts, els llocs més emblemàtics del municipi, o la pròpia informació del consistori: tots aquests aspectes de la vida quotidiana de Sant Joan han quedat aplegats sota una aplicació mòbil. S’anomena SmartVila, i permet posar en coneixement dels seus usuaris tot allò que passa al municipi.

Sant Joan les Fonts és el primer municipi de la demarcació de Girona que implanta aquesta aplicació, malgrat que properament s’hi afegiran altres pobles de la comarca com Riudaura. D’aquesta forma, Sant Joan amplia el ventall de comunicacions disponibles pels veïns. L’aplicació SmartVila ja es pot descarregar des d’avui mateix per a qualsevol mòbil o tauleta amb sistema operatiu Android o iOS.

x