L’exposició ‘Art i ecologia’ de Santiago Vilanova s’inaugurarà dissabte a les 12 del migdia al Museu de la Garrotxa

L’exposició artística i ecologista de Santiago Vilanova, anomenada ‘Art i ecologia. Paisatges volcànics i paradisos oceànics’ està a punt de veure la llum. La inauguració a la Sala Oberta 2 del Museu de la Garrotxa serà dissabte a les 12 del migdia.

Dissabte al migdia al Museu de la Garrotxa tindrà lloc la inauguració de l’exposició ‘Art i ecologia. Paisatges volcànics i paradisos oceànics’ de Santiago Vilanova. La mostra conté l’obra pictòrica d’aquest periodista ecologista olotí, amb paisatges volcànics, polinesis i alpins dotats de colors molt vius. Les pintures de Vilanova estan influenciades per l’expressionisme alemany i per artistes com Van Gogh o Paul Gauguin. Però la idea principal que l’artista vol transmetre a través de la seva obra, tant pictòrica com periodística, és la defensa de la natura.

L’exposició de Santiago Vilanova es podrà visitar a la Sala Oberta 2 del Museu de la Garrotxa, del 3 de setembre al 20 de novembre.

x