L’escola bressol Tres Vocals de la Canya comença el curs amb un pati renovat amb elements de diversa dificultat motriu

Aquest mes de setembre les llars d’infants de la Garrotxa comencen l’activitat de forma desigual. Avui ho ha fet l’escola bressol ‘Tres Vocals’ de la Canya. Els nens i nenes han començat les classes amb un nou jardí totalment acabat, amb què aprendran a cuidar les plantes i potenciaran la seva capacitat motriu.

Al juliol l’Ajuntament de la Vall de Bianya va inaugurar l’actuació i avui els nens i nenes usuaris de l’escola bressol ja han pogut jugar al pati amb tots els nous elements. Hi ha jocs de diferent dificultat motriu i plantes que els infants aprendran a cuidar.

L’Ajuntament de la Vall de Bianya s’ha cuidat d’aprovar el projecte i encarregar-lo a una empresa que ha demostrat molta implicació en l’actuació. Els nens i nenes de la llar d’infants de la Canya comencen el curs amb un nou jardí preparat per jugar i aprendre.