Aquest cap de setmana, Besalú torna a viatjar 1.000 anys enrere per recordar el seu passat medieval

Aquest cap de setmana Besalú torna a viatjar en el temps per recordar el seu passat medieval. Un any més, la vila comtal tornarà 1.000 anys enrere durant dos dies en un esdeveniment que posa en valor el patrimoni arquitectònic del municipi.

Cavallers, músics, bufons, arcs i fletxes, ballarines…. aquesta és la imatge que podria haver tingut Besalú 1.000 anys enrere o així es reprodueix anualment en la Fira Medieval del municipi. Aquest és un dels esdeveniments més destacats que coincideix amb el primer cap de setmana de setembre. La vila comtal es transformarà durant dos dies, dissabte i diumenge, per acollir diverses activitats relacionades amb aquesta època del passat històric. Tot un esdeveniment que també serveix per posar en valor el patrimoni arquitectònic tant característic de Besalú. Tot i que el Besalú Medieval es celebrarà aquest dissabte i diumenge, però les activitats començaran ja aquest vespre a partir de les vuit. Entre altres, es farà el recorregut de terror de ‘El Carrer dels atrapats’ i l’entrega dels premis Pont de Plata 2016 en reconeixement a la tasca que persones i entitats han fet per Besalú. L’entrega dels guardons comptarà amb la presència del president de la Generalitat, Carles Puigdemont.

x