Carles Puigdemont: “He notat voluntat de diàleg en la CUP”

El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, ha assistit a l’entrega dels guardons Pont de Plata de Besalú. Ha aprofitat per explicar com ha anat la reunió amb la CUP que ha tingut aquesta tarda, i ha explicat, pel que nota, des de les dues bandes hi ha voluntat de diàleg.

Carles Puigdemont s’ha reunit aquesta tarda amb la CUP per començar a abordar la qüestió de confiança del proper dia 28 de setembre. Les seves primeres reaccions han estat a Besalú: ha expressat que la seva voluntat de diàleg també l’ha notada en la CUP. Tot i això, remarca que encara queda molta feina per fer.

Puigdemont ha estat a Besalú aquest vespre per presidir l’entrega de premis Pont de Plata. És un reconeixement als vilatans besaluencs que han treballat pel poble, i que dóna el tret de sortida a la fira Besalú Medieval, que té lloc a la vila vella al llarg de tot el cap de setmana.

x