Inaugurades les reformades instal·lacions del nou espai Núria Social amb una cantina agroecològica i una sala polivalent

Olot ja disposa d’un espai de coworking, el nou espai Núria Social ja està en marxa, i a més a més d’oferir un espai de treball compartit, també aposta per una cantina agroecològica amb productes km 0 i una sala polivalent que permetrà compartir inquietuds socials, culturals i formatives.

El coworking és un sistema de treball que s’està posant de moda, i al que moltes persones han d’acudir per tal de poder tirar endavant els seus negocis sense necessitar un gran capital. La ciutat d’Olot ja disposa d’un espai específic, el nou Núria Social. Es tracta de la versió moderna del Centre Obrer que hi havia a Olot abans de la dictadura.

L’espai Núria Social 4.0 inclou una sala de coworking amb Internet d’alta velocitat i compta amb diferents tarifes per fer possible que els coworkers que estiguin interessats utilitzin les instal·lacions. L’associació Núria Social està formada per 3 entitats garrotxines Resiliència, Arriant i Produccions Minnim.

El nou Núria compta també amb una cantina agroecològica amb productes de proximitat i amb una sala dinamitzadora anomenada Sala Polivalent on hi tindran lloc els actes socials, culturals i formatius.

 

Notícies relacionades: 
– El Núria reobre dimarts amb un espai de coworking

x