Pere Ribes, aficionat bètic: “Tot el que vaig viure al Benito Villamarín ha quedat empatat a nivell d’il·lusió”

Pere Ribes posava amb orgull la samarreta del Betis signada per Dani Ceballos dimecres davant la càmera d’Olot Televisió. L’acompanyaven Diego Sánchez i Emilio Luna, de la Penya Bètica Girona-Olot, que s’han volcat per fer possible el somni d’aquest olotí, aficionat al Betis des dels 6 anys, quan el seu pare va deixar-li escoltar diversos himnes d’equips de futbol de primera divisió. En Pere va triar el Betis pel sentiment del seu himne, i des de llavors no ha deixat de somniar visitar el camp del seu equip. Ho va fer divendres. El club havia reservat diverses entrades, per a ell, la seva família i la Penya Girona-Olot. Abans d’arribar al camp va ser homenatjat al carrer Tajo de Sevilla. El partit contra el Deportivo de la Coruña va acabar en empat a 0, però res no va fer esborrar la il·lusió d’en Pere per viure tantes emocions en un sol dia. “Tot el que vaig viure al Benito Villamarín ha quedat empatat a nivell d’il·lusió”, ha explicat l’aficionat bètic.

Els mitjans de comunicació van volcar-se amb la història del nen olotí, i les xarxes socials van difondre als quatre vents l’homenatge del club vers aquest aficionat català que ha vist complir el seu somni abans del que imaginava. L’homenatge ha estat possible gràcies a la penya bètica, que té la seu al bar La Cabaña del barri olotí de Sant Roc. L’ha fet soci d’honor tan bon punt ha conegut la seva història, i va fer una crida a les penyes bètiques de tot l’Estat. Juntes, han realitzat el somni d’en Pere, que no oblidarà mai l’experiència i portarà sempre més el Betis al cor, guanyi o perdi.

x