La Unió Esportiva Olot disputarà demà el 3r partit de lliga al camp del Sanfeliuenc amb ganes de seguir sumant

La Unió Esportiva Olot jugarà demà contra el Santfeliuenc amb ganes de seguir sumant en el immillorable inici de lliga que els ha portat fins a la primera plaça. Per fer-ho, Calderé sap que no podrà comptar amb l’extrem Kike Sánchez, que va patir una ruptura a l’Isquio contra el júpiter i se suma a Micaló entre les baixes segures per a la convocatòria.

Dues victòries per 1 a 3 i 4 a 1 avalen al flamant primer classificat a Tercera, la Unió Esportiva Olot, que demà vol posar el colofó a un inici de lliga brillant al camp del Santfeliuenc. Davant es trobarà un rival que es troba cuer a la classificació, després de ser l’únic equip que no ha puntuat a les dues primeres jornades de lliga. El Sanfeliuenc necessita puntuar i reivindicar-se davant la seva afició, però l’Olot d’aquesta temporada, famolenc de victòries, no perdonarà, i s’ha estat preparant conscientment per sumar la tercera victòria consecutiva.

La Unió Esportiva Olot és conscient de la capacitat ofensiva de l’equip aquest inici de lliga, però tot sempre és millorable, i Ramon Maria Calderé busca l’excel·lència a totes les àrees del joc. Per al partit contra el Santfeliuenc, Calderé té una absència destacada, la de l’extrem Kike Sánchez, que al partit contra el Júpiter va patir una ruptura a l’isquio i estarà tres setmanes de baixa. Tampoc hi serà Lluís Micaló, que arrossega una lesió muscular a l’isquio, tot i que podria arribar per al proper partit a casa. Qui també és dubte és Uri Santos, que va patir una lumbàlgia a l’esquena en els últims partits. El partit tindrà lloc demà a les 7 de la tarda al camp del Santfeliuenc.

Notícies relacionades:

La UE Olot remunta un 0-1 advers i liquida el Júpiter amb una segona part per emmarcar (4-1)

La Unió Esportiva Olot derrota l’Ascó a domicili (1-3) i comença la lliga amb bon peu

x