La 24a edició de les ’12 hores de vòlei platja a la muntanya’ compta amb 120 participants

La 24a edició de les ’12 hores de vòlei platja a la muntanya’ celebrades al Pavelló Municipal d’Esports ha comptat amb 120 participants, repartits entre 22 equips.

El vòlei platja també es pot portar a terme a la muntanya, i així passa a Olot a les 12 hores de ‘vòlei platja a la muntanya’. Enguany, s’ha celebrat la 24a edició d’aquest esdeveniment organitzat per el Club Vòlei Olot.

Un total de 120 entusiastes del vòlei han participat en aquest 24è torneig, repartits entre els 22 equips que s’hi han apuntat. Les 12 hores compten amb 4 pistes de vòlei amb terrenys de joc molt variats, per posar a prova a jugadors i jugadores. La idea principal del torneig és la de promocionar aquest esport, sobretot entre els més menuts que en les 12 hores també han comptat amb una zona de joc especial per ells.

 

Notícies relacionades: 
– Una vintena d’equips participen en la 23 edició de les 12 hores de vòlei, organitzades pel CV Olot, que porten el vòlei platja fins a la capital de la Garrotxa durant mig dia

x