Argelaguer, Castellfollit de la Roca i Montagut recorden en Garrell amb un triangular de futbol

Un dels personatges més coneguts i estimats de la Garrotxa, en Garrell, va morir fa uns mesos. Cèlebre per les seves construccions d’art brut a Argelaguer, aquest municipi va portar la iniciativa per organitzar un torneig de futbol de veterans amb els clubs de Montagut i Castellfollit de la Roca. Així se li ha retut homenatge a través d’un esport que Pujiula va estimar molt.

A més de ser conegut per les seves cabanes i l’art brut, que el van portar a reconeixements d’àmbit internacional, Josep Pujiula, en Garrell era un gran aficionat del futbol. Un bon homenatge a la seva figura, doncs, podia ser un triangular d’aquest esport, una idea que va sorgir del municipi on va néixer, Argelaguer, i que es va expandir amb els clubs de Castellfollit de la Roca, on vivia, i Montagut.

El triangular s’ha jugat al camp de futbol d’Argelaguer, a partir de dos quarts de 6 de la tarda, quan la vídua de Pujiula ha fet el servei d’honor. A més, per a l’ocasió s’han dissenyat trofeus especials, amb la forma de les cabanes, que van posar el colofó a una tarda festiva i de futbol, que va servir per recordar una de les figures més entranyables de la Garrotxa.

 

Notícies relacionades: 
– El camp de futbol d’Argelaguer acollirà aquest dissabte el torneig de veterans ‘Memorial Josep Pujiula’
– Castellfollit de la Roca i entitats de la comarca preparen l’homenatge a Josep Pujiula, ‘El Tarzán d’Argelaguer’
– Josep Pujiula, en Garrell, ha mort als 79 anys a les Cabanes d’Argelaguer

x