L’entrega dels premis Pont de Plata donen el tret de sortida a la fira Besalú Medieval

L’activitat del Besalú Medieval va començar aquest divendres, amb la tradicional entrega dels premis Pont de Plata, que reconeixen la tasca de la gent que ha ajudat a fer créixer el municipi. L’acte el va presidir el president de la Generalitat, Carles Puigdemont.

Ja fa alguns anys que Besalú guardona aquelles persones que han fet gran el municipi, sobretot en àmbit comercial o turístic, però també en general. Ho fa amb els premis Pont de Plata, un reconeixement que és un honor per als besaluencs i que fa visible feines que en el dia a dia no destaquen, però que ajuden a la societat a tirar endavant. El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, va presidir l’acte a la sala Gòtica de la Cúria Reial, destacant la vàlua de la feina del dia a dia en viles com Besalú.

Els premiats d’enguany van ser Carme Anglada, coneguda com la Carmeta dels Pollastres, per la seva feina discreta però constant, i també el Club BTT Besalú – Desenfrenats, per la seva aportació a fer créixer el ciclisme a la vila comtal. També es van entregar dos premis a títol pòstum: un va ser per a Marta Serra, ex regidora i comerciant del poble, i l’altre per a Joan Masó, propietari de l’emblemàtic edifici dels Claustres.

 

Notícies relacionades:
– Carles Puigdemont: “He notat voluntat de diàleg en la CUP”