El CPH Olot guanya al FC Barcelona ‘B’ en l’amistós sènior del 10è Torneig d’Hoquei Ciutat d’Olot (3-1)

En el partit amistós sènior del 10è Torneig Hoquei Ciutat d’Olot, el CPH Olot es va imposar al FC Barcelona ‘B’ per 3 a 1. Dos gols d’Adrià Piera i un de Lluc Jimenez van deixar molt bon sabor de boca a l’equip que s’està construint per la temporada 2016-2017.

El Club Hoquei Olot va sorprendre en el seu partit amistós emmarcat en el  10è Torneig Hoquei Ciutat d’Olot, els olotins es van imposar al FC Barcelona ‘B’ de la Primera divisió espanyola. El conjunt blaugrana es va avançar a la primera part, i seguidament el CPH Olot va empatar amb un gol obra d’Adrià Piera.

Ja a la segona meitat Lluc Jimenez de penal i altra vegada Adrià Piera de falta directa van sentenciar el partit, davant d’un Barça Lassa que va desaprofitar dues faltes directes. També cal destacar l’actuació de Gil Danés a la porteria olotina. Una victòria molt positiva per el CPH Olot que començarà la temporada el 24 de setembre.

x