La fira medieval de Besalú atreu 30.000 persones a la vila comtal per recordar el seu passat esplendorós

Un any més, Besalú, a la Garrotxa, ha celebrat al llarg de tot aquest primer cap de setmana de setembre una fira que retorna la vila al seu passat medieval. El Besalú Medieval ha omplert el nucli antic del municipi, en un cap de setmana amb bon temps i una assistència de rècord.

Des de divendres fins avui al vespre hauran passat més de 30.000 persones, en un Besalú Medieval que ha comptat amb moltíssima activitat enguany: des de parades i fires fins a lluites de cavallers, passant per tambors i timbals, abanderats i representacions teatrals i musicals. Tot, seguint dues línies clares marcades des de l’ajuntament: la fira combina la vessant lúdica amb l’educativa.

L’esdeveniment està prop de fer vint anys, essent ja un acte per marcar al calendari a finals d’estiu a la Garrotxa. Tot això consolida l’aposta de Besalú de reivindicar el seu passat per seguir atraient a visitants d’arreu del món al seu municipi.

 

Notícies relacionades:
– L’entrega dels premis Pont de Plata donen el tret de sortida a la fira Besalú Medieval
– Carles Puigdemont: “He notat voluntat de diàleg en la CUP”

x