L’església de Sant Salvador de Bianya acull el concert de tres joves músics garrotxins

L’església de Sant Salvador de Bianya va ser l’escenari, dissabte, d’un concert de tres joves musics garrotxins. Les cantants Joana Canalias i Noemí Gallardo van sumar les seves veus a les notes del pianista Lluís Masias per ambientar un nou concert del cicle Música a les Esglésies de la Vall de Bianya.

Així sonaven les veus de les joves garrotxines Joana Canalias i Noemí Gallardo dissabte al vespre a l’església de Sant Salvador de Bianya. Les acompanyava el pianista olotí Lluís Masias, que amb les seves notes completava un trio de joves talents garrotxins, amants de la música, que es van unir per dur a terme aquest concert, emmarcat en el cicle Música a les Esglésies de la Vall de Bianya.

La bona rebuda que va tenir la seva actuació a la Vall de Bianya engresca al grup a pensar el properes interpretacions amb nou repertori. En aquest concert, l’opera i la cançó catalana van conformar el repertori principal del concert que va comptar amb àries i duets i pinzellades interpretatives.