Lluís Maria Plans i Anna Forn combinen la fotografia i la pintura digital en una mostra conjunta al Cafè Art Fontanella XII

Anna Forn i Lluís Maria Plans ja havien exposat, per separat, al Cafè Art Fontanella XII, quan el local va començar a apostar per la difusió de l’art. Divendres, tiet i neboda d’aquesta família d’artistes van decidir presentar una mostra conjunta, que ha posat de costat l’obra digital del veterà pintor amb les imatges de la fotògrafa Anna Forn, nascuda a Ribes de Freser i que actualment viu a Girona.

A la mostra, Lluís Maria Plans dóna a conèixer dóna a conèixer el seu treball amb la pintura digital, arrelada en alguns països del món però poc vista a l’Estat espanyol. Plans dóna mostra de les possibilitats del nou llenguatge artístic al qual donen forma uns 200 tipus de pinzells digitals sorgits de diversos programes de disseny. Anna Forn ha aportat en aquesta mostra una selecció de fotografies captades en entorns molt diferents, tan a països llunyans com a festes populars molt properes. La mostra es pot visitar al Cafè Art Fontanella XII fins el 7 d’octubre.

x