La construcció dels vestidors de les noves instal·lacions esportives del Morrot no complirà el termini inicial dels treballs

Les instal·lacions de futbol base del Morrot estaran en funcionament el cap de setmana del 17 de setembre, però ho faran sense els nous vestidors, que no compliran les previsions inicials previstes. Els equips de futbol base podran utilitzar les antigues instal·lacions, que es mantindran actives fins que finalitzi la construcció del nou edifici de serveis.

La construcció del nou camp de gespa artificial a les instal·lacions del Morrot segueix els terminis parcials previstos per a l’obra. La gespa ja s’ha estat instal·lant i molt probablement se cenyirà a la previsió d’acabament de la primera fase, fixada per al 12 de setembre. Diferent ritme segueix l’edifici de serveis, que inclou els nous vestidors. Problemes amb el subministrament durant el mes d’agost han retardat els treballs. L’empresa encarregada de l’obra vol acostar-se al màxim als terminis fixats, i és per això que fa uns dies va doblar el nombre d’operaris que han de construir l’edifici.

Els equips de futbol base que han d’utilitzar les instal·lacions, ho han de fer a partir del cap de setmana del 17 de setembre. L’Ajuntament d’Olot garantirà l’ús de les instal·lacions i, per fer-ho, mantindrà els antics vestidors. Els equips de futbol base tenen garantides les instal·lacions a l’entorn del 17 de setembre. Mentrestant, l’empresa encarregada de la construcció del nou edifici de serveis s’afanya per culminar l’obra.

 

Notícies relacionades:
– Un dels camps de futbol del Morrot d’Olot es podrà utilitzar al setembre i la resta d’instal·lacions a la tardor
– Les obres de la ciutat esportiva del Morrot començaran el mes que ve
– La UE Olot, el Joventut Sant Pere Màrtir i el CF Sant Roc donen suport a les instal·lacions de futbol base plantejades al Morrot