El col·lectiu de Tures de la ciutat d’Olot ja ho té tot preparat per al pregó de Festes de demà al vespre

El col·lectiu de Tures d’Olot i d’arreu de la comarca ja ho tenen tot preparat de cares al pregó que tindrà lloc demà a les 9 del vespre al balcó del consistorí olotí. Què faran i quantes seran és tot un misteri que descobrirem ben aviat.

El  col·lectiu de Tures de la ciutat d’Olot ja ho té tot a punt per al pregó de Festes de demà al vespre. L’acte començarà a les 9, al balcó de l’Ajuntament d’Olot. El nombre de Tures que participaran al pregó és tota una incògnita, però siguin les que siguin ja porten temps organitzant aquest acte.

Les Tures han comptat amb l’ajuda de l’historiador Josep Murlà i de la directora i actriu Anna Roca. Segons les Tures, la mida del balcó del consistori, en cas de comptar amb moltes pregoneres no seria un problema. Demà a les 9 del vespre, el balcó de l’Ajuntament d’Olot resoldrà tots els misteris del pregó de les garrotxines que porten el nom de la patrona de les Festes del Tura.

 

Notícies relacionades:
– Una trentena de Tures es reuneixen amb l’expectació de preparar el pregó de les Festes del Tura d’enguany
– Les Tures avancen la trobada anual per preparar el pregó de les festes d’Olot

x