La Creu Roja manté l’hospital de Campanya de la Sala la Carbonera i l’Hospital d’Olot reforça el servei d’urgències i ambulàncies per les festes

Aquest és el segon any que les Festes del Tura es celebren amb el nou Hospital d’Olot i Comarcal de la Garrotxa situat al barri del Pla de Dalt. El fet que el centre hospitalari ja no estigui al centre de la ciutat implica de des de l’any passat es va modificar el dispositiu d’emergències mèdiques, instal·lant un hospital de campanya a la Sala Carbonera. Enguany es repeteix el model després del bon funcionament de l’any passat.

La Sala la Carbonera d’Olot torna a ser el centre de primers auxilis durant les Festes del Tura. En aquest indret, la Creu Roja de la Garrotxa torna a instal·lar-hi el seu centre d’operacions per les festes amb un hospital de campanya on atendre les emergències mèdiques menys greus. A l’Hospital d’Olot també es posa en marxa un dispositiu especial durant les Festes del Tura, que a més de comptar amb el suport de la Creu Roja, reforcen el servei d’urgències i el d’ambulàncies.

L’any passat va ser el primer any en que, per Festes del Tura, l’hospital d’Olot ja no operava des del centre de la ciutat. Per això la Creu Roja va posar en marxa l’hospital de campana que va funcionar bé, tot i no fet tantes atencions com havien previsit inicialment. Enguany, tant l’hospital com la Creu Roja preveuen que la quantitat d’emergències mèdiques que atenguin durant les Festes del Tura sigui similar a l’any anterio.

 

Notícies relacionades:
– L’alcalde d’Olot espera que tothom gaudeixi molt de les Festes del Tura de forma “responsable”
– Aquest dimecres comencen les Festes del Tura amb més de 150 actes repartit en cinc dies i quatre nits
– Els cossos de seguretat i emergències posen en comú els seus dispositius per garantir unes bones festes

x