La Faràndula completa la cercavila sense patir per la pluja

Amb la sortida dels gegants de l’Hospici han començat oficialment les Festes del Tura 2016. Una imatge que no s’havia vist durant dos anys seguits, ja que la tradicional cercavila havia quedat alterada per culpa del temps. Els nens són sense cap dubte els protagonistes de la primera tarda de Festes, i els carrers s’omplen de famílies que esperen amb ganes la sortida dels gegants, nans i cavallets. Enguany els gegants han pogut completar el seu recorregut habitual i acompanyats de la faràndula dels barris i entitats de la ciutat han fet vibrar olotins i visitants amb els seus balls. Tots els seus participants gaudeixen de la tarda molt intensament. Especialment els balladors, que viuen amb emoció l’inici d’uns dies entensos on tots els ulls es fixen en ells. Per primera vegada les Festes del Tura compten amb voluntaris que vetllen pel bon funcionament de tots els actes. Amb una cercavila rodona comencen cinc dies de Festa Major amb més de 150 activitats programades, la majoria gratuïtes i al carrer.

x