Aquest any Òmnium Garrotxa no celebrarà la tradicional Marxa de Torxes

L’acte de lliurament de banderes als ajuntaments de la Garrotxa, la senyera per part del Consell Comarcal i l’Estelada per part d’Òmnium, suposa l’inici de les celebracions que amb motiu de la Diada es fan a la Garrotxa, uns actes que aquest any s’han vist modificats pel calendari de les Festes del Tura.

Les dates en què han caigut les Festes del Tura en el calendari han fet inviable l’organització de la tradicional Marxa de Torxes i la conferència institucional del Consell. La celebració de la Diada a Olot se centrarà aquest any en la lectura del manifest i hissada de la bandera aquest proper diumenge davant l’Ajuntament, en un acte que comptarà amb l’actuació de diverses corals de la ciutat. Per altra banda, l’ANC i Òmnium ja preparen els autobusos que l’11 de setembre han de portar els garrotxins a la manifestació de Salt. A dia d’avui ja n’han omplert una vintena. Les inscripcions per viatjar en bus a Salt encara són obertes.

 

Notícies relacionades:
– Els ajuntaments garrotxins reben la senyera del Consell Comarcal per celebrar la Diada

x