L’alcalde d’Olot espera que tothom gaudeixi molt de les Festes del Tura de forma “responsable”

Un dels punts més pendents de la correcta celebració de les Festes del Tura és l’Ajuntament d’Olot: l’alcalde, Josep Maria Corominas, demana tant als ciutadans com als visitants que s’ho passin d’allò més bé, respectant sempre les normes de convivència. Corominas també ha agraït la feina que fan les entitats, la comissió i els responsables de seguretat de les Festes del Tura perquè tothom pugui viure actes de tot tipus amb les millors condicions. Espera que tothom participi activament de la programació, que un any més respecta el model tradicional de Festes combinant la gratuïtat de les activitats juntament amb la celebració al centre de la ciutat dels esdeveniments.


Notícies relacionades:
– La Creu Roja manté l’hospital de Campanya de la Sala la Carbonera i l’Hospital d’Olot reforça el servei d’urgències i ambulàncies per les festes
– Aquest dimecres comencen les Festes del Tura amb més de 150 actes repartit en cinc dies i quatre nits
– Els cossos de seguretat i emergències posen en comú els seus dispositius per garantir unes bones festes

x