L’esclat del Volcanet dóna la benvinguda a les Festes amb prop de 25 quilos de petards

Entre les activitats que donen inici a les Festes del Tura, també cal esmentar l’esclat del Volcanet. Per primera vegada, l’empresa centenària Pirotècnia Estalella ha estat l’encarregada d’omplir de llum i foc el Volcanet d’Olot, amb prop de 25 quilos de petards. A dos quarts de deu en punt de la nit, i un cop acabat el pregó de Festes, Olot s’ha apagat per veure esclatar de nou el volcanet.

Aquesta és una de les activitats que sempre donen inici a la programació de les Festes del Tura, i també una de les més esperades: minuts abans de l’esclat del volcà el seu voltant estava ple de gom a gom. Aquest 2016 l’encarregada d’encendre el foc del volcanet ha estat l’empresa de Viladecans Estalella, amb cent anys en el món de la pirotècnia a les seves esquenes. Els prop de 25 quilos de petards que hi han posat han convertit l’esclat del volcanet en un esdeveniment espectacular.

x