Pep Puigdemont oferirà per Festes el concert-aniversari dels seus 25 anys de trajectòria

En el marc de la celebració de les Festes del Tura, l’olotí Pep Puigdemont oferirà el concert-aniversari dels 25 anys de la seva primera actuació. El repertori repassarà els cinc lustres d’història, acompanyat pels músics que l’han acompanyat en diferents formacions; un concert per a la nostàlgia, però, sobretot, per gaudir en família. Tindrà lloc divendres a 2/4 de 7 de la tarda al nou Espai Carica-tura, al Puig del Roser, un cop finalitzi la Cercavila Infantil.


El 1991 Pep Puigdemont va fer la seva primera actuació d’animació infantil musical. Aquell mateix any va fundar el grup Peus Plans, més tard, el grup Peppitus i Xirupiflai, que l’any 2000 va actuar a Olot Televisió, al programa Gags de Cracks. 25 anys després de la seva primera actuació, Pep Puigdemont i Sidrus pujaran a l’escenari de l’Espai Carica-tura de les Festes del Tura, per recordar les cançons que han fet saltar i ballar a nens i nenes durant un quart de segle.

El concert aniversari dels 25 anys de la primera actuació de Pep Puigdemont tindrà lloc divendres a 2/4 de 7 de la tarda al nou Espai Carica-tura de les Festes del Tura, al Puig del Roser, un cop finalitzi la Cercavila Infantil i el ball del gegant Clam, en una festa on gaudiran els nens d’ara i els seus pares, els nens i nenes que ballaven al ritme de les cançons de Pep Puigdemont ara fa 25 anys.

Pep Puigdemont tornarà a l’Espai Carica-Tura el dia del concert-aniversari. Fins llavors, aquells qui ho vulguin poden descobrir el Codi QR que es troba a l’Entura’t, la revista de les Festes del Tura, i descarregar-se l’aplicació mòbil de Pep Puigdemont, on podran preparar-se per al concert, consultant els vídeos i recordant les cançons de 25 anys d’animació musical per a nens i nenes.

x