El pilar caminat dels Xerrics d’Olot corona les escales de l’església de Sant Esteve per catorzé any

Per 14è any consecutiu a les Festes del Tura, els Xerrics van portar a terme el seu pilar caminat. Un castell molt esperat i impressionant que any rere any puja les escales de Sant Esteve davant de centenars d’espectadors.

Com és tradició des de fa 14 anys, els Xerrics van aixecar el seu pilar de 4 caminat. Els Xerrics van arribar a la plaça Rector Ferrer ja en marxa, i seguidament, centenars de persones van poder veure com els castellers olotins coronaven les escales de Sant Esteve amb un castell molt particular i simbòlic per les festes. Per molt que sigui un esdeveniment tradicional, mai deixa indiferent al públic. Els 80 Xerrics que participen al pilar caminat han d’entrenar molt fort i assajar-lo a fons perquè tot surti bé.

Per les anxanetes i els dosos també és un pilar molt especial i esperat, que els genera moltes sensacions i emoció. Segueixen les ordres del cap de colla i un cop carregat el pilar tenen una vista privilegiada.

Amb tot, els Xerrics van culminar un vespre casteller molt especial per la colla amb 3 pilars de 4, 6 pilars de 3 i 2 castells.