50 nens i nenes construeixen el seu cabeçut personalitzat a l’activitat Farandula’t de l’espai ‘Carica-tura’ al Puig del Roser

Les Festes del Tura d’enguany estrenen l’Espai Carica-Tura, situat al Puig del Roser. Aquest acull tots els actes pensats per gaudir en família, com és el cas del taller Farandula’t, de construcció de capgrossos que s’ha fet aquesta tarda. Amb aquesta activitat, l’Escola Municipal d’Expressió ha organitzat per primera vegada un acte de les festes majors.

Les orelles, el nas, el bigoti, els ulls i la corona alguns dels elements que els cinquanta infants participants en el taller Farandula’t, han hagut de retallar,enganxar i dibuixar aquesta tarda. Ho han fet amb l’ajuda dels pares per poder construir un capgròs inspirat en els nans de la faràndula olotina.

El taller organitzat per l’Escola Municipal d’Expressió d’Olot s’ha fet en dues sessions i hi han pogut participar 25 nens i nenes en cadascuna. Amb aquesta activitat l’equipament olotí ha tirat endavant per primera vegada un acte de les Festes del Tura. El taller ha tingut lloc a l’espai Carica-Tura, una de les principals novetats de les Festes del Tura d’enguany, que concentra totes les activitats infantils.