Els Mossos d’Esquadra celebren els 20 anys de presència a la Garrotxa amb una exposició al Puig del Roser

El puig del Roser ha acollit al llarg de tot el matí una exposició sobre els Mossos d’Esquadra. Aquest cos policial, que fa ja dues dècades que té presència a la Garrotxa, ha aprofitat l’esdeveniment per apropar-se a la ciutadania garrotxina i donar a conèixer la seva feina.

Els Mossos d’Esquadra ja fa 20 anys que tenen presència a la Garrotxa. Per celebrar la data, el puig del Roser d’Olot ha acollit una exposició. Per una banda ha comptat amb components històrics del cos, situats a la sala d’actes de l’arxiu comarcal. Però l’eix de l’exposició ha girat entorn de la mostra de vehicles i eines que utilitzen els Mossos per fer la seva feina. Ha estat el que ha atret més gent, que s’ha apropat per conèixer la part de la feina policial que no es veu a simple vista.

Per als més petits, les atraccions han estat les grans furgonetes, la moto, o sobretot, l’helicòpter que ha aterrat a mig matí al pàrquing del costat del cementiri. També han pogut gaudir de diversos jocs, i s’han entretingut a conèixer la tasca dels Mossos en rescats de muntanya o en controls de trànsit. Els més grans s’han interessat sobretot en la tasca de la Brigada Mòbil, també present a l’exposició. Així s’ha completat un matí útil per apropar la gent a la policia i perquè els interessats hagin pogut descobrir la feina menys vistosa dels membres d’un cos policial que ja fa dues dècades que garanteix la seguretat dels garrotxins.

 

x