Agnès & The Pèpits i Jessica Mellado mostren la seva qualitat en una tarda per la música local

Les propostes musicals sorgides a la Garrotxa també tenen el seu espai destacat a les Festes del Tura. Per aquest divendres la programació oferia dos concerts amb artistes locals: Agnès&The Pèpits i Jessica Mellado, que han congregat un nombrós públic disposat a gaudir de les seves cançons d’autor.

Potser no són, ara mateix, caps de cartell de la programació musical de Festes del Tura, però els olotins han pogut gaudir aquest divendres de dos concerts d’una alta qualitat musical. Són propostes sorgides de la Garrotxa, i que demostren que la seva participació a les festes olotines no és qüestió d’identitat, sinó de qualitat. La primera que es va poder escoltar és Agnès&The Pèpits, el grup que interpreta les cançons d’autor d’Agnès Algueró, acompanyada per dos músics enormes com Dani López i Miquel Pascal.

El concert ha tingut lloc en un marc poc habitual però amb grans possibilitats com és el pati de l’antic Hospital d’Olot. A més, els Agnès&The Pèpits van oferir quatre noves cançons al nombrós públic que hi va assistir.

I la tarda amb músics locals ha seguit poc després a la Plaça del Mig. Allà, Jessica Mellado, juntament amb Jordi Carles ha oferit de nou als olotins les cançons del seu darrer treball: Gotas de Agua. Precisament, gotes d’aigua han caigut durant bona part del concert; però aquest fet no va fer minvar el públic assistent, que ha  gaudit de la música de l’olotina.