Animal suma el seu instint de diversió a les festes del Tura

Els responsables de la programació musical de les festes del Tura han tornat a encertar i han inclòs a la programació el grup revelació de l’any. En aquesta ocasió, el grup es diu Animal i venen de Sant Quirze del Vallès amb un disc publicat aquest mateix any que inclou èxits com el tema ‘Només amb tu’. Animal va portar ahir a la nit al Firal d’Olot la seva música, fresca i natural, que, com els millors plats, se serveix després d’hores d’experimentació amb diferents ritmes i melodies, que han servit per trobar un sabor únic, en aquest cas, un so.

Animal va arribar ahir a la segona nit de les Festes del Tura decidit a contribuir a la diversió general, gràcies al seu instint natural per generar energia positiva. El projecte d’Animal té un sol any de recorregut, però porta l’experiència acumulada dels seus integrants. Ahir el grup va donar mostra de la seva voluntat d’assentar-se en el panorama musical català amb un so propi, fruït del mestissatge de diferents gèneres musicals. A més curt termini, l’objectiu que Animal tenia ahir a la nit era fer passar una bona estona, tant a aquells que van apropar-se al Firal a l’hora indicada sabent el que anaven a escoltar, com a aquells que es trobaven al passeig o van passar-s’hi casualment durant la seva actuació.