El Ball de l’hora arriba a la 26ena edició aplegant persones de totes les edats

La nit ha estat llarga perquè la festa ha durat fins ben entrada la matinada. Després de la Turinada una de les cites es traslladava en ple nucli antic per celebrar el ‘Ball de l’hora’.

Aquest 2016 s’ha complert la 26ena edició del ‘Ball de l’hora’, seixanta minuts de música ballable, ni un minut més ni un minut menys. Des de fa set anys la Penya Wekeweke és l’encarregada de mantenir viva aquesta tradició que perdura entre els olotins des de fa 25 anys. Anteriorment ho havien fet els FestaTube i els AOAPIX, que van ser els primers organitzadors d’una festassa que mou a persones de totes les edats.

El ball se celebra, com és tradició, al carrer Baix del Tura, just davant de l’església de la patrona de la ciutat. La música que punxa el discjòquei és la que més ha sonat al llarg de l’últim any i enganxa a persones de totes les edats. A mesura que passen els minuts els temes pugen de nivell i els participants cada vegada s’animen més. Els últims quinze minuts sempre són els més intensos i cada segon que passa compte perquè aquest és un ball únic, que només es viu un cop l’any.

x