Diversos braus de 400 quilos han sortit amb els marrans de l’AOAPIX durant el primer ‘encierru’

L’encierru de marrans s’ha pogut celebrar amb normalitat, tot i la minsa pluja que ha caigut aquest vespre a Olot. Enguany, però, els marrans no estaven sols i els han acompanyat uns braus de 400 quilos de la ramaderia ‘Si se puede’.

marans-04 marrans-02

L’AOAPIX té la virtut de saber organitzar actes al carrer, per a tots els públics i sempre exitosos i l’encierru de marrans evidencia aquesta filosofia. Puntualment a les vuit del vespre els carrers del centre de la ciutat estaven plens de gom a gom, des de l’església de Sant Esteve fins ben passada la plaça Major per veure en directe la marató que es marquen els més valents davant dels marrans. Enguany la novetat ha estat la presència d’uns braus de grans dimensions. Alguns membres de l’AOAPIX asseguren que cada bèstia tenia un pes d’uns 400 quilos i les imatges evidencien que els animals havien estat molt ben alimentats.

marans-03 marrans-01

 

 

 

x