El CPH Olot perd 1 a 7 contra el CH Palafrugell en el torneig d’hoquei de les Festes del Tura

El CPH Olot no ha pogut plantar-li cara al CH Palafrugell en el torneig d’hoquei de les Festes del Tura. Els palafrugellencs han estat superiors en joc i també físicament i s’han emportat el torneig amb un resultat de 1 a 7.


Al Club Hoquei Olot se li ha escapat el torneig d’hoquei de les Festes del Tura. El seu adversari, el Club Hoquei Palafrugell s’ha mostrat més fresc i ha passat per sobre dels olotins. La primera part ha estat més disputada, als 10 minuts de joc s’ha avançat el Palafrugell amb un gol de Joni, uns instants després arribava el segon obra de Gerard i així acabava la primera meitat amb 0 a 2 a favor dels visitants.

La segona part ha estat un recital del Palafrugell, però abans el Club Hoquei Olot ha retallat distàncies amb un gol de Lluc Jiménez. Semblava que els olotins es posaven al partit però dos gols molt seguits del Palafrugell van acabar de decantar la balança. La segona meitat se li ha fet llarga al CPH Olot que ha encaixat tres gols més. Al final 1 a 7 per el Club Hoquei Palafrugell i un partit que li serveix a l’Olot per no abaixar la guàrdia de cares al començament de la temporada.