La pluja obliga la Norantada a tancar barraca després d’algunes hores de bon ambient al Firal

Si bé la pluja va obligar a fer alguns canvis en la programació de Festes d’ahir a la tarda, el cel es va calmar de cares a la nit. Tot i que de bon inici, a la 8a Norantada va caure un ruixat que va fer témer pel seu desenvolupament, el cel es va calmar. A partir de les 3 de la matinada, però, el temps va fer un gir complet, la pluja es va intensificar i va obligar a Weke Weke a tancar barraca i acomiadar la Norantada fins l’any que ve.

El grup de tribut Tornem a Sau va ser, més enllà de les síndries, la gran atracció de la Norantada en la seva vuitena edició. El Firal es va omplir de gom a gom per recordar un any més els 90, amb temes tan mítics com ‘Envia’m un àngel’, ‘El Tren de Mitjanit’, Magic Whisky o  Boig per tu.
De bon inici va caure un ruixat, que va ser curt però intens. Això no va desanimar a la gent, que, previnguda, amb paraigües, va seguir la festa. I és que l’ambient de la Norantada superava les inclemències meteorològiques. Les ganes de síndria, amb la clàssica Xindriada, i la sort que deixés de ploure, van continuar animant la festa.
També l’habitual DJ Kram va acabar d’animar el Firal un cop acabat el concert. La celebració va continuar fins que el temps ho va permetre. La tempesta es va intensificar, i així com passades les 3 de la matinada es tancaven els escenaris de la plaça Campdenmàs i de la plaça Major, a dos quarts de 4 es tancava definitivament la Norantada, que s’acomiadava de Festes del Tura fins l’any que ve.