La Santjoanenca guanya el primer premi de la Batalla de les Flors

La Colla Santjoanenca ha guanyar el primer premi de la Batalla de les Flors. La Penya Blaugrana i Flor de Fajol s’han endut el segon i tercer premi respectivament de la vinetena edició d’aquest esdeveniment que és un dels més multitudinaris de les Festes del Tura.

guanyador-batalla-flors-2016
Primer premi: La Santjoanenca

La selva de la colla Santjoanenca ha estat la carrossa guanyadora del primer premi de la Batalla de les Flors. Aquesta entitat era una de les noves colles que participaven enguany en l’esdeveniment, organitzat pel Centre d’Iniciatives Turístiques d’Olot.

La Penya Blaugrana Almogàvers Garrotxins amb el seu vehicle clàssic ha merescut el segon premi. El tercer premi ha estat pel viatge galàctic, amb astronautes i extraterrestres inclosos de l’Associació Cultural i Sardanista Flor de Fajol. La Penya Carnavàlia de la Garrotxa ha guanyar el quart premi i, finalment, el cinquè premi se’l han endut, exaequo, la carrossa de Star Wars de la Carnavalesca d’Olot i Castellfollit de la Roca i la Pluja de Colors de Els Gínjols d’en Bas.

Segon Premi: Penya Blaugrana Almogàvers Garrotxins
Segon premi: Penya Blaugrana Almogàvers Garrotxins
Tercer premi: Associació Cultural i Sardanista Flor de Fajol
Tercer premi: Associació Cultural i Sardanista Flor de Fajol
vaixell-aurt-permi
Quart premi: Penya Carnavàlia de la Garrotxa
Cinqué premi: La Carnavalesca d'Olot i Castellfollit de la Roca
Cinquè premi: La Carnavalesca d’Olot i Castellfollit de la Roca
Cinqué Prmei: Els Gínjols d'en Bas
Cinquè premi: Els Gínjols d’en Bas

Enguany la participació de colles en la Batalla de les Flors ha augmentat i al voltant de la Plaça Clarà hi han desfilat 9 carrosses, tres més que l’any passat. Com és tradicional, un cop finalitzades les dues primeres voltes, ha començat la batalla de confeti. Així, com és tradició, la Batalla de les Flors ha protagonitzat la guerra guerra pacífica més multitudinària de les Festes del Tura.