La lectura del manifest de l’11 de Setembre aplega centenars de persones al consistori

Centenars de persones han commemorat aquest matí la diada de l’11 de Setembre davant de l’Ajuntament d’Olot. L’escola de dansa l’Esbart i les corals de la ciutat hi han participat. L’acte ha acabat amb la lectura dels manifestos d’Òmnium, de l’ANC i de l’alcalde d’Olot.

Prop de 500 persones s’han aplegat a l’Ajuntament d’Olot per celebrar la diada nacional de Catalunya. L’acte ha començat amb una dansa tradicional per part de l’Esbart Olot. Seguidament, les corals Gospel, Cor Garrotxa, Coral de la Gent Gran, Croscat i Cantabile Cor de Cambra han interpretat diverses peces catalanes i han acabat amb “Els Segadors”. Mentre es cantava l’himne, s’ha hissat una estelada gegant amb l’ajuda d’una grua.

La presidenta d’Òmnium Garrotxa, Núria Torres, el coordinador de l’ANC, Josep Ferrés, i l’alcalde d’Olot han llegit els respectius manifestos, acompanyats dels regidors de l’Ajuntament d’Olot, i han fet una crida a participar a la manifestació d’aquesta tarda. Òmnium Garrotxa com a organitzadors de l’acte han valorat la diada d’enguany i l’estat del procés sobiranista. 22 autobusos sortiran de la Garrotxa per anar a la manifestació d’aquesta tarda a Salt.