Més de 1.200 garrotxins participen a la mobilització de la Diada a Salt

Alguns dels garrotxins que han participat a la manistació de la Diada ho han fet viatjant en busos que per la seva comoditat havia organitzat l’ANC en col·laboració amb Òmnium. Les dues entitats independentistes han omplert 22 busos a la comarca. Els que han sortit d’Olot ho han fet a primera hora de la tarda de l’estació d’autobusos.

Ambient reivindicatiu entre els integrants de l’expedició garrotxina a la manifestació de Salt, que ha sortit puntual a dos quarts de tres de la tarda de l’estació d’autobusos d’Olot. En total, mil dos-cents garrotxins repartits en 22 autobusos, 10 d’Olot i 12 més de la resta de pobles de la comarca participen a la mobilització d’avui a Salt, una de les cinc ciutats escollides per l’organització, amb l’objectiu de reivindicar la independència de Catalunya. L’ANC i Òmnium han previst que els autobusos garrotxins tornin al més aviat possible a la comarca perquè qui ho vulgui pugui seguir els darrers actes de les Festes del Tura.