Oques Grasses omple la plaça Major d’Olot en el seu retorn en unes Festes del Tura

El plat fort dels concerts de dissabte a la nit a les Festes del Tura s’ha servit a les 2 de la matinada a la plaça Major. El reggae a la cassola del grup Oques Grasses no va decebre a cap dels centenars d’olotins i visitants que van congregar-se a l’hora anunciada per gaudir de més d’una hora de festa assegurada.

Inclassificables però reconeixibles i sobradament coneguts, Oques Grasses van donar el que s’espera d’ells: un directe festiu i esbojarrat. Tot pot passar en un escenari que encomana diversió trepidant. El septet va presentar ahir el seu tercer treball, You Poni, que va sortir a la llum l’abril d’aquest mateix any. Oques Grasses va actuar ahir el lloc i el dia més cobejats, la plaça Major d’Olot el dissabte a la nit. Tot i així, no era la primera vegada que animaven les Festes del Tura. El seu so únic i especial, mescla de reggae i pop, els fa imprescindibles a qualsevol festa major. El 2013 ja van actuar al Firal. La festa d’Oques Grasses va durar fins més enllà de les 3 de la matinada, davant un públic entregat que no va parar de saltar al llarg de tot el concert.