5.016 nens i nenes de la Garrotxa comencen les classes a infantil i primària

Cinc mil nens i nenes d’educació infantil i primària han començat aquest matí les classes després de dos mesos de vacances. El nombre de professors total per a les etapes d’educació infantil i primària és de 316. El curs ha començat amb normalitat als centres de la Garrotxa. Hem anat a les Preses, a l’escola la Bòbila, per fer-ne el seguiment.

A tres quarts de nou de matí l’entrada de l’escola de les Preses s’ha omplert de pares i mares que acompanyaven als seus fills. Per alguns era el primer dia a l’escola i per d’altres el retrobament amb els amics. Enguany 1.615 alumnes cursaran l’educació infantil a la Garrotxa i 3.401 ho faran a Primària. En total, doncs, avui han arrencat el curs 5.016 nens i nenes en aquests dues etapes escolars.


I amb l’arrencada torna de nou el debat sobre la durada de les vacances d’estiu. En general els pares amb qui ha parlat Olot Televisió coincideixen en dir que caldria reduir-les.
A les nou menys cinc minuts, i amb la música de Jaume Sisa de fons, els nens entren al centre. Per a tots avui és un dia d’emocions i noves sensacions. Els més petits veuen per primer cop una aula i coneixen als primers amics. Pels de primària l’experiència no és nova però sí que ho és el canvi de cicle.
Els primers minuts de curs són per explicar quins mestres impartiran les classes durant els propers nou mesos i per mostrar-los les eines que utilitzaran per primera vegada, com l’agenda escolar.
inici-curs-02-2016

x