La nova agenda Olot Cultura inclou dos itineraris, un per descobrir la cançó d’autor i l’altre sobre la diversitat sexual

Aquest matí s’ha presentat una nova edició de l’agenda Olot Cultura, que recull totes les activitats d’aquest àmbit que es duran a terme a la ciutat durant aquest darrer quadrimestre de l’any. La guia inclou dos itineraris un de diversitat sexual i un altre per descobrir la cançó d’autor. Aquest matí s’han posat a la venda les entrades pels espectacles del Teatre Principal d’Olot.

La nova edició de l’agenda Olot Cultura recull totes les activitats d’aquest àmbit que es durant a terme a la capital garrotxina en el darrer quadrimestre del 2016. En aquest cas s’hi poden troba dos itineraris. Per primera vegada s’ha fet un recull d’activitats musicals que s’enfoquen a descobrir la Cançó d’Autor. Així es podran veure artistes propers com Eduard Camins o Paula Valls però també coneguts com Roger Mas o internacionals com Jonah Smit. Aquest cicle també dedicarà una jornada a recordar la figura del cantautor Georges Brassens i acabarà amb la presentació del llibre-disc dels garrotxins Déu n’hi duo.

L’agenda inclou un segon itinerari, sobre diversitat sexual, que es vehicula a partir de l’exposició Identitats Impossibles que es pot visitar al Museu dels Sants d’Olot fins el 20 de novembre i que inclourà bona part de la programació del LAP.

En aquesta ocasió, la portada de l’agenda Olot Cultura és obra de l’artista garrotxina Duaita Prats que l’ha titulat ‘Migdiada de Somni’. En ella es pot veure una noia somiant amb una entrada per a un concert dels Beatles a la Plaça de Braus d’Olot.

x